Pripoj sa k nám!
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Ako kurit

908 Príspevky
84 Užívatelia
0 Likes
455.3 K Zobrazenia
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

puala ale figu, tak to si uz aky odbornik na toto potom, ked si vedela poradit. tak sa na teba nieco nalepilo za ten cas teda. a dobre kotol? vsetko ide ako ma? som sa ta ani nepytal na to asi. dobre si spravila, ze si to tiez cez nich dala zapojit a rozbehnut. to mas taku istotu presne ako pises, ze to budes mat dobre spravene. ved on ti aj vsetko poukazoval, co sa kde nastavuje, nie?

 
Publikované : 05/04/2022 3:23 pm
(@liptok)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

Gorhor drevo som mal na mysli, nejak som to vynechal, ked som pisal, moja chyba. Ozaj nie uplne suche? To by som praveze povedal, ze to bude lepsie taketo pouzivat. A potom teda ako viem, ktore je dobre?

 
Publikované : 07/04/2022 2:42 pm
 jume
(@jume)
Príspevky: 190
Estimable Member
 

nuliaro nasiel si co si potreboval? reku ak nie, tak ti to kludne znovu rozpisem. ono nie je to zase nejake komplikovane ziskat tu dotaciu. len si treba poriadne nastudovat tie podmienky, ktore su stanovene. mozno by sa hodila aj navsteva u predajcu, aby poradil ohladne toho. si myslim, ze ti predajcovia s tym tiez budu mat nejake skusenosti.

V záhrade si najviac oddýchnem.

 
Publikované : 12/04/2022 10:35 am
puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

stancuch no vyzera to, ze ano. aj ked to som asi posledny clovek, od ktoreho by som to sama bola cakala. ale tak vidis :) vies co, super ten kotol. podla mna to bola velmi dobra kupa, ziadne problemy. si myslim, ze dost spravilo aj to, ze sa dal zapojit priamo tomu clovek od nich od firmy. no pravda, vsetko mi ukazal, co kde, vsak je k tomu aj navod a mam na neho aj cislo, keby bolo nieco treba.

 
Publikované : 21/04/2022 12:36 pm



(@frazzo)
Príspevky: 158
Estimable Member
 

Liptok ale tak zase aby si nezacal do kotla davat mokre alebo vlhke drevo. Ide o to, ze by nemalo byt az uplne presusene. Malo by obsahovat nejakych 12 az 20 percent vlhkosti. Akoze merat to asi nebudes nijak na kazdom jednom kuse dreva, ale tak od oka na omak to budes vediet nejak posudit si myslim. Zalezi aj ako ho mas uskladnene, dolezite je, aby sa vetralo, cize nie naukladat ho nejak tesne pri stenu domu alebo podobne.

 
Publikované : 26/04/2022 1:26 pm
burkk
(@burkk)
Príspevky: 58
Trusted Member
 

Makron no to veru nie, keď tak, tak jedine tie pelety a drevo. To si myslím, že je asi aj také naj, čo sa týka nejakej dostupnosti a zohnania. Akože nebol som tomuto zase tak moc naklonený, ale začína sa mi to pozdávať. Je to taká istota ako keby. Že aj keď nie je jedna možnosť, tak je druhá k dispozícii.

 
Publikované : 27/04/2022 2:36 pm
(@liptok)
Príspevky: 22
Eminent Member
 

Frazzo aha takto to bolo myslene. Lebo uz som si kadeco pod tym predstavoval a reku robime nieco po cele tie roky zle. Ale zase to sa mi nezdalo, lebo zakazdym sa bez problemov vykurilo a kotol sa nejak nezanasal alebo co. Ale teda priznavam, ze prave takto sme ho mali uskladnene, ze popri stene naukladane. Ale vidam to tak u vela ludi.

 
Publikované : 03/05/2022 2:59 pm
(@nuliaro)
Príspevky: 193
Estimable Member
 

jume v pohodicke, myslim, ze ani nemusis nic viac k tomuto dodavat. ja som sa uz skontaktoval s predajcom ;)

 
Publikované : 05/05/2022 1:16 pm



Stránka 61 / 61
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..