Pripoj sa k nám!
Čo na okná? - Rolet...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Čo na okná? - Rolety, alebo žalúzie?

338 Príspevky
106 Užívatelia
0 Likes
177.7 K Zobrazenia
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

len taky moj postreh, co som sa dozvedel. ak planujete vonkajsie tienenie a chcete aby bolo skryte, je dolezite premyslat nad tym este pred zateplenim. zateplovat by sa potom malo minimalnou hrubkou 16cm, aby sa kastlik s motorcekom schoval pod fasadu. hold, ak mate uz zateplene, tak toto tienenie nebude asi mozne zrealizovat, lebo by ste museli rozbijat fasadu. pre mna to bola uzitocna informacia, tak verim, ze aj niekomu z vas by mohla tato rada pomoct.

 
Publikované : 10/08/2021 1:21 pm
puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

annica tipujem, ze to mala byt sprava pre mna. pozrela som si, co radil a vyzera to byt fajn. sa mi paci, ze vsetko vlastne by som vybavila u toho predajcu a nemusim behat hore dole a zhanat potom aj montaznikov. lebo vsak sama si to montovat istotne nebudem. na to si netrufam ani keby som mala navody k tomu. vnutorne tienenie by som chcela davat. pozrela som si, co ponukaju, ale kedze sa neviem rozhodnut, budem si to musiet este pozriet. a ako sa poznam, tak nie len raz.

 
Publikované : 12/08/2021 12:31 pm
dumbo
(@dumbo)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

hej hej, si spravis dopredu prehlad, kde co ako a uz sa podla toho zariadis. nemusis behat po meste alebo po okrese a obzerat sa, ci niekde nenatrafis na predajnu. to je dost vyhoda, ze v dnesnej dobe sa to da uz takto. nejaku predstavu by som mal, ale nechcem zatial nic hovorit, lebo sa to moze lahko zmenit, ked si to pozriem osobne.

 
Publikované : 13/08/2021 10:47 am
deziro
(@deziro)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

*Dumbo veď nebuď taký tajnostkár, prezraď aspoň či zháňaš exetriérové alebo interiérové? To zase ja som opačný prípad, ešte ani nepoznám všetky možnosti, aké sú na výber a už všade vyprávam, čo by som chcel a čo sa mi bude ako hodiť a nezabudnem to ešte asi tak stokrát zmeniť, kým sa dopracujem k finálnemu výsledku.

 
Publikované : 17/08/2021 1:47 pm



(@annica)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

Puala ano pre teba, to sa ospravedlňujem. Neviem, na co som myslela, keď som to takto napísala. To vie byť veľká výhoda, keď sa dá na jednom mieste povybavovať. Poviem ti, že môj muž je taký kutil, že neviem o ničom, čo by nespravil, ale do tohto nechcel rýpať. Predsa je to na oknách a ešte aj zvonku, tak aby sa tam niečo nepokazilo, tak sme to tiež nechali na montážnikov. Nemáš ani trochu predstavu, či by to mali byť žalúzie, rolety klasické alebo deň noc alebo niečo úplne niečo iné, že by si chcela? Máš pravdu, že je toho viacej na výber, ale istotne niečo vyberieš, keď si k tomu sadneš.

 
Publikované : 18/08/2021 3:46 pm
puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

annica pozrela som si zhruba, ake su moznosti, ale myslim, ze ostanem verna zaluziam, ale teda v nejakej lepsej a modernejsiej forme. chcem si k tomu sadnut a popozerat si, co ktore ponukaju, aky je medzi rozdiel a tak. chcela som ist rovno k predajcovi, ale spravim si najskor takto prehlad.

 
Publikované : 20/08/2021 1:36 pm
(@niria)
Príspevky: 105
Estimable Member
 

annica tak som si povedala, ze to zvladnem obehat a vybavit bez draheho. a dobre som aj spravila, lebo bohvie, dokedy by som cakala, kym by sa jemu uracilo. na webe sme to pozreli spolocne, ale k predajcovi som sa sma vybrala. vedela som cca, ze co chcem, tak som sa isla popytat este jeho. inac, to som si tiez nasla, ked sme pozerali to tienenie, ze kde mam najblizsie predajcu. pekne to maju spracovane, ze sa hned prekliknes, na co potrebujes a nemusis hladat a bludit.

 
Publikované : 30/08/2021 10:18 am
dumbo
(@dumbo)
Príspevky: 68
Trusted Member
 

kdeze som ja tajnostkar, nie som. len sa doteraz nikto na to nepytal. interierove vnutorne tienenie by som rad. som myslel, ze konkretny typ by som nerad zatial spominal. ale teraz uz kludne mozem, kedze som sa bol pozriet a vybral som si. asi s tym nikoho neohurim, ale vybral som normalne klasicke zaluzie. no teda take klasicke az nie, ked si to porovnam s tymi obycajnymi, ktore som mal doteraz.

 
Publikované : 02/09/2021 12:38 pm



(@magdina)
Príspevky: 67
Trusted Member
 

niria no ako stojite s tym vonkajsim tienenim? uz ste sa rozhodli pre nieco? naposledy ste toho este nemali vela vybrateho, ked sa o tom bavili. tak reku ti napisem a opytam sa, ako ste pokrocili s vyberom. my to napadlo, lebo sme boli cez vikend na navsteve u znamych a ti sa tiez akurat rozhodovali, ze ci daju von na okna zaluzie alebo rolety.

 
Publikované : 06/09/2021 10:41 am
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

zdravim vas, idem sa vas popytat, ci mate niekto skusenost aj so screenovymi roletami. spekulujem nieco taketo dat domov. ak by vas napadla aj ina moznost, som otvoreny vsetkym moznostiam.

 
Publikované : 06/09/2021 2:10 pm
zahradkarvojto
(@zahradkarvojto)
Príspevky: 111
Estimable Member
 

stancuch úplne priamo nie, ale nedávno ich dával kolega robiť. tak ak napíšeš, čo ťa zaujíma, môžem to prezistiť od neho a potom by som ti napísal, čo hovoril. môžem ti ale teraz rovno povedať, že si pochvaľuje. že je to niečo také menej bežné u nás, ale stojí to za to. teba čo na nich oslovilo?

Záhrada je odrazom majiteľa domu.

 
Publikované : 08/09/2021 7:44 pm
stancuch
(@stancuch)
Príspevky: 191
Estimable Member
 

zahradkarvojto vyskusaj, ak sa ti nieco podari. prave preto, ze to nie je moc bezne, tak nemam od koho ziskat nejake informacie, ktore by mi pomohli pri rozhodovani. chcel som, ze skor na terasu ako sa ide a na tej strane ako su okna, ze tam by som ich dal. neviem, ci je dobry napad ich davat na cely dom a hlavne teda na okna, co su situaovane do ulice. tam by bolo asi rozumnejsie normalne rolety vonkajsie dat.

 
Publikované : 09/09/2021 1:02 pm



balazz
(@balazz)
Príspevky: 54
Trusted Member
 

ako je to s vonkajsim tienenim vospolok? je tam nejak viacero moznosti ako to dat spravit mi spominal kolega, tak sa chcem este aj tu pre istotu opytat, ze ako to je. aby som neprisiel za predajcom ako nejaky totalny amater. radsej sa na to dopredu povypytujem tuto. ak mate niekto priamo skusenost, to by bolo fajn. respektive aj ohladom udrzby potom nejake info, ak by ste mi vedeli poskytnut.

 
Publikované : 17/09/2021 10:10 am
pinokio
(@pinokio)
Príspevky: 118
Estimable Member
 

balazz co mas teraz na mysli? ake su moznosti samotnej montaze alebo ake tienenia su na vyber? co sa tyka tej montaze, tak su vlastne dve moznosti, ako sa to da realizovat. bude sa da dat tienenie ako skryte alebo ako priznane. rozdiel je v tom, ci je vidno alebo nie ten kastlik s motorcekom. to uz si asi vies domysliet, ktore je ktore. co je ale dolezite je to, ze to skryte sa dava vtedy, ked stavba este nie je zateplena, aby sa kastlik vedel schovat pod fasadu. treba si zvolit aj vhodnu hrubku zateplenia, nech sa tam zmesti. no a co sa tyka moznosti samotneho tienenia, tak tam je taky zaklad zaluzie a rolety. rozdiel medzi nimi poznas.

 
Publikované : 20/09/2021 1:43 pm
puala
(@puala)
Príspevky: 119
Estimable Member
 

annica tak podavam info, ze som si nasla predajcu https://www.isotra.sk/siet-predajcov-isotra-partner na tejto stranke a bola som sa pozriet. dost ma zaujimalo, ako bude vyzerat vzorkovnik pri takychto veciach ako su zaluzie a rolety a kadejake ine druhy tienenia. na stranke som si pozerala, tam bolo co tyka zaluzii viacero moznosti na vyber a lisili sa v kadejakych funkciach a neviem akych veciach. casom som sa v tom zacala stracat, ze ktore su ktore vlastne. tak som to takto vyriesila a super. aj my poradil, poukazoval a vybrala som si. tak teraz cakam, kym pridu a namontuju sa.

 
Publikované : 22/09/2021 9:49 am
Stránka 19 / 23
Pripoj sa k nám!
Online užívatelia

 Žiadny člen momentálne prihlásený

Kategórie článkov:

Zo správ, aktualít, tém a inšpirácií :)..